Dell Inspiron 5455, 5545, 5547 ekrano...

Dell Inspiron 5455, 5545, 5547 ekrano šleifas , non-touch CN-0FG0DX

Prekės ID: 2580
Prekės sandėlyje, greitas atsiėmimas Vilniuje L. Asanavičiūtės 29
19,99 €
Pristatymas 1-2 d.d

Parduodamas Ekrano Šleifas iš LaptopKing - Su Garantija!

Ar ieškote patikimo ekrano šleifo savo nešiojamajam kompiuteriui? LaptopKing siūlo aukštos kokybės ekrano šleifus, kurie gali atkurti Jūsų įrenginio funkcionalumą ir vaizdo kokybę. Mūsų produktai yra patikimi ir ilgaamžiai, palaikomi 6-12 mėnesių garantija, kad galėtumėte būti ramūs dėl savo pirkimo.

✅ **Kokybiški Ekrano Šleifai**: Mūsų ekrano šleifai yra pagaminti naudojant aukščiausios kokybės medžiagas ir atitinka griežtus kokybės standartus. Tai užtikrina puikų veikimą ir ilgaamžiškumą.

✅ **Greitas Siuntimas**: Suprantame, kiek svarbu greitai gauti reikalingas dalis, todėl visus užsakymus vykdome kuo skubiau. Stengiamės, kad prekės būtų išsiųstos nedelsiant, leidžiant Jums greitai atnaujinti savo įrenginį.

✅ **6-12 Mėnesių Garantija**: Visi mūsų ekrano šleifai yra palaikomi 6 iki 12 mėnesių garantija, suteikiant jums papildomą saugumo jausmą. Jei patirsite bet kokių problemų per garantinį laikotarpį, mes pasirūpinsime, kad būtų pakeista arba suremontuota.

✅ **Profesionalus Keitimo Paslaugos**: Jei nesate tikri, kaip pakeisti ekrano šleifą, mūsų komanda gali Jums padėti. Siūlome profesionalias keitimo paslaugas, kad užtikrintume sklandų ir saugų Jūsų įrenginio atnaujinimą.

???? *Užsisakykite Dabar!* Nepraleiskite progos pagerinti savo nešiojamojo kompiuterio veikimą su aukščiausios kokybės ekrano šleifais iš LaptopKing. Susisiekite su mumis dabar ir suteikite savo įrenginiui naują gyvenimą!

---

Prašome susisiekti su LaptopKing užsakymui pateikti arba jei turite papildomų klausimų. Mes čia, kad padėtume!

Būklė
Nauja
1 vnt.
Prekė pridėta į palyginimą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.