Išmanusis GPS laikrodis vaikams, Q55A

Išmanusis GPS laikrodis vaikams, Q55A

Prekės ID: 18057
1 - 3 d.d.
54,49 €
Pristatymas 1-2 d.d

Išmanusis laikrodis vaikams su vaizdo skambučių funkcija, buvimo vietos nustatymu 4G+GPS+LBS+WiFi ir SOS mygtuku.
Ypatybės: Dizainas ir korpuso atsparumas pritaikytas vaikams. Funkcijos pritaikytos vaikų poreikiams ir orientuotos į tėvų-vaikų santykius ir vaikų saugumą. Baterijos įkrovimo užtenka iki 72 val. įprastai naudojant. Išmanus valdymas per "Leefine" programėlę: Skambučiai: Į laikrodį galima įdėti SIM kortelę, kad vaikai galėtų bet kada ir bet kur bendrauti su tėvais. Vaizdo skambučiai: Laikrodis suteikia galimybę atlikti vaizdo skambučius, kad galėtumėte matyti vaikus su jais bendraudami. Buvimo vieta: Laikrodis turi kelis vietos nustatymo būdus (GPS, LBS, WiFi). Tėvai gali stebėti savo vaikų buvimo vietą realiuoju laiku naudodamiesi programėle. Buvimo vietos istorija: Galite įrašyti istoriją, kur jūsų vaikas praėjo ir kur buvo. Pokalbiai balsu: Laikrodis ir programėlė gali siųsti vienas kitam žinutes, kad pagerėtų vaikų ir jų tėvų bendravimas. Saugi zona: programėlėje galima nustatyti vaikui saugią zoną. Kai vaikas paliks šią zoną, laikrodis išsiųs pranešimą į programėlę. Netrukdyti: Jei ši funkcija įjungta, laikrodis automatiškai blokuos visus įeinančius skambučius pamokos ar treniruotės metu. SOS: dukart bakstelėjus įjungimo mygtuką, išsiunčiama žinutė, kad vaikui reikalinga pagalba. Kitos išmanaus laikrodžio funkcijos: žadintuvas, telefonų knyga, fotoaparatas. Atsparumas vandeniui: atsparus purslams, galite jį dėvėti lietingomis dienomis, tačiau nuimkite jį prieš maudydamiesi ar prausdamiesi duše. Dėmesio: prieš dedant SIM kortelę į įrenginį būtina išjungti PIN kodo apsaugą.
Techniniai duomenys: Procesorius: ASR 3603. RAM ir ROM: 16MB ir 24MB. Navigacija: GPS+LBS+WiFi. Sim kortelės tipas: Nano SIM kortelė. Ekranas: IPS 1.44 colių skersmens, 240x240. Fotoaparatas: 300000 pikselių. Baterija: 600 mAh, ličio polimerų. Atsparumas vandeniu: IPX7 Dydis: 58x43x16.5 mm. Svoris: 50 g. Spalva: juoda. Įkrovimo laidas pridedamas.
Garantija: 24 mėn.
smartwatch.jpg
ER-SW370368
10 Prekės
Prekė pridėta į palyginimą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.