Korpuso ventiliatoriai P14 PWM PST, 4-pin, 140mm, juodi, 5 vnt.

Korpuso ventiliatoriai P14 PWM PST, 4-pin, 140mm, juodi, 5 vnt.

Prekės ID: 17159
1 - 3 d.d.
38,99 €
Pristatymas 1-2 d.d

Korpuso ventiliatoriai P14 PWM PST, 4-pin, 140mm, juodi, x5 vnt.
Savybės: PWM PST technologija leidžia prijungti kelis ventiliatorius (rekomenduojama iki 5), sinchronizuojant jų veikimo greitį, atsižvelgiant į faktinius kompiuterio aušinimo poreikius. Tokiu būdu visa aušinimo sistema veikia efektyviau ir tyliau, o bendras energijos suvartojimas yra mažesnis, nei prijungus kiekvieną ventiliatorių/ aušintuvą atskirai. Optimizuotas statiniam slėgiui. Kuriant naująjį P14 PWM PST ventiliatorių ypatingas dėmesys buvo skiriamas sutelktai oro srovei, statiniam slėgiui. Šis ventiliatorius garantuoja ypač efektyvų aušinimą, net esant padidintam oro pasipriešinimui. Maksimalus tylumas, minimali vibracija. Net ir esant mažam greičiui, naujojo ARCTIC variklio darbinis garsas yra vos pastebimas. Dėl sinusoidinio įmagnetinimo naujasis variklis yra labai sklandus ir beveik be vibracijos - jis sukuria tik apie 5% vibracijos lygio, susidarančio įjungus įprastą nuolatinės srovės variklį be filtro. Dėl to ventiliatoriams nereikia naudoti antivibracinių įklotų. Efektyvesnė technologija. Variklį maitina naujos kartos PVM integrinis grandynas, įgalinantis naująjį P14 PWM PST veikti efektyviau, nei ankstesni modeliai. Jis taupo energiją ir sumažina ritės temperatūrą, nepakenkiant našumui. Aukštos kokybės guolis. Vokietijoje sukurtas lydinio ir tepalo derinys sumažina trintį guolyje ir suteikia didesnį efektyvumą. Dėl to išsiskiria mažiau šilumos ir mažėja guolio keliamas triukšmas, ir jūs galite mėgautis ilgesniu savo ventiliatoriaus tarnavimo laiku. 200-1700 aps./min greitis, reguliuojamas PWM. 4 kontaktų dėka greitis gali būti reguliuojamas plačiu spektru per PWM (pulsavimo pločio moduliacija), t.y. ventiliatorius keičia greitį/oro srautą pagal poreikį, atsižvelgiant į temperatūrą. Be to, dėl PWM dalijimosi technologijos (PST) šio ventiliatoriaus greitį galima valdyti sinchroniškai su visais kitais ventiliatoriais kartu. Tokiu būdu triukšmas yra minimalus, o prireikus užtikrinamas maksimalus aušinimo efektyvumas. Ilgas tarnavimo laikas. 10°C žemesnė variklio temperatūra maždaug padvigubina ventiliatoriaus tarnavimo laiką. Naujo ARCTIC variklio tarnavimo laikas yra ženkliai ilgesnis dėl žemos ritės temperatūros. Todėl garantija pratęsta iki 6 metų. Du veikimo būdai. Šilto oro išpūtimas iš korpuso. Šalto oro pūtimas į korpusą.
Techniniai duomenys: Greitis: 200-1700 aps./min. Oro srautas: 72.8 CFM / 123.76 m³/h. Statinis slėgis: 2.40 (mm / H2O). Triukšmo lygis: 0.3. Guolis: skysčio dinaminis guolis. Įtampa / srovė 0.12A / 12V DC. Pradinė įtampa: 3.9V. Jungtis: 4 kontaktų + 4 kontaktų lizdai. Kabelio ilgis: 400 mm. Matmenys: 140x140x27 mm. Svoris: (5x)194 g. Rinkinį sudaro 5 vnt.
Garantija: 6 metai.
ER-ACFAN00138A
10 Prekės
Prekė pridėta į palyginimą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.