Termo pasta ARCTIC MX-6, 4g

Termo pasta ARCTIC MX-6, 4g

Prekės ID: 17152
1 - 3 d.d.
10,97 €
Pristatymas 1-2 d.d

ARCTIC MX-6 termo pasta pagaminta anglies užpildo pagrindu, o silikonio gelis užtikrina optimalų paskirstymą užpildant ertmes tarp procesoriaus ar mikroschemų. Dėl savo naujos sudėties MX-6 termo pasta yra plačiai pritaikoma, CPU, GPU, vaizdo plokštėms, konsolėms, nešiojamiems kompiuteriams. Ji yra nelaidi elektrai, antikorozinė ir pasižymi ypač dideliu klampumu, kuris apsaugo nuo nuotėkio. Dėl šių priežasčių daug saugiau ir lengviau šalia jautrių schemų naudoti ARCTIC MX-6 nei metalo pagrindu sukurtas termo pastas.
Ypatybės: Termo pastą visiškai saugu naudoti prie didelio našumo šiuolaikinių mikroprocesorių bei grafinių procesorių. Dėl savo didelio klampumo tinka tiesioginio aušinimo scenarijams, kurie pasitaiko, pavyzdžiui, naudojant vaizdo plokštes arba konsolių procesorių GPU. Atsitiktiniai kontaktai su elektros kištukais/trasomis/laidais nesukels trumpojo jungimo ar statinio šoko skirtingai nei metalo pagrindu gaminamos pastos. Termoizoliacinėje pastoje nėra jokių skystų metalinių komponentų, dėl kurių radiatorius gali būti pažeistas trinties, korozijos arba išblukti. Esant normalioms aplinkybėms anglis turi didžiausią šiluminį laidumą iš visų žinomų medžiagų. ARCTIC MX-6 anglies dalelės veiksmingai ir efektyviai užpildo mikroskopines poras ir tarpelius tarp kontaktinių paviršių optimaliam šilumos perdavimui. Aukštas šiluminis laidumas ir maža šiluminė varža padeda šilumai greitai ir efektyviai išsisklaidyti. Puikios nedžiūstančios ir nekrintančios savybės užtikrina pastovų ilgalaikį veikimą. Pasta išlieka efektyvi net 8 metus.
Techniniai duomenys: Klampumas: 45000 puazų. Tankumas: 2.6 g/cm³.
ER-ACTCP00080A
50 Prekės
Prekė pridėta į palyginimą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.