Toshiba Satellite C50D audio lizdas

Toshiba Satellite C50D audio lizdas

Prekės ID: 24070
Prekės sandėlyje, greitas atsiėmimas Vilniuje L. Asanavičiūtės 29
12,99 €
Pristatymas 1-2 d.d

Audio Lizdai parduodami  LaptopKing - Garantija 6 Mėnesiai !!!

Ar Jūsų nešiojamojo kompiuterio audio lizdas sugedo arba nebeveikia kaip anksčiau? LaptopKing siūlo patikimus ir kokybiškus audio lizdus, kurie atkuria puikų garso ryšį Jūsų įrenginyje. Mūsų produktai yra patikrinti ir garantuojame jų kokybę bei ilgaamžiškumą, suteikdami jums 6 mėnesių garantiją.

✅ **Aukštos Kokybės Audio Lizdai**: Mūsų siūlomi audio lizdai yra gaminami laikantis aukščiausių pramonės standartų, užtikrinant aukštą garso kokybę ir patikimumą. Tai ideali priemonė sugedusio ar nebefunkcionuojančio audio lizdo pakeitimui.

✅ **Greitas Siuntimas**: Supratimas, kad greitas gedimo sutvarkymas yra svarbus, verčia mus nedelsiant reaguoti į kiekvieną užsakymą. Mūsų tikslas - užtikrinti, kad Jūsų užsakytos dalys būtų kuo greičiau pristatytos, kad galėtumėte kuo greičiau grįžti prie sklandaus darbo su savo įrenginiu.

✅ **6 Mėnesių Garantija**: Siekiame užtikrinti, kad mūsų klientai būtų visiškai patenkinti savo pirkiniu, todėl suteikiame 6 mėnesių garantiją visiems mūsų audio lizdams. Jeigu per garantinį laikotarpį kils bet kokių problemų, mes pasirūpinsime, kad būtų pakeista arba suremontuota.

✅ **Keitimo Paslaugos**: Jei nesate tikri, kaip pakeisti audio lizdą, mūsų komanda gali jums padėti. Siūlome profesionalias keitimo paslaugas, kad užtikrintume sklandų ir saugų Jūsų įrenginio atnaujinimą.

???? *Užsisakykite Dabar!* Nesileiskite trikdyti prastu garso ryšiu. Atnaujinkite savo įrenginį su kokybiškais audio lizdais iš LaptopKing jau šiandien. Susisiekite su mumis užsakymui pateikti arba jei turite klausimų. Mes esame čia, kad padėtume!

---

Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis į LaptopKing. Mes pasiruošę padėti jums bet kuriuo metu!

Būklė
Naudota
1 vnt.
Prekė pridėta į palyginimą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.